۱۵ کاری که باید قبل از تغییر یک قالب وردپرس انجام دهید

ساخت وبلاگ

15 کاری که باید قبل از تغییر یک قالب وردپرس انجام دهیدReviewed by بهاره کوهستانی on Jan 26Rating: 5.015 کاری که باید قبل از تغییر یک قالب وردپرس انجام دهید15 کاری که باید قبل از تغییر یک قالب وردپرس انجام دهید در همیار وردپرس

checklist-hamyarwp

نکاتی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس به آن توجه کنید

سلام؛

اگر شما از وردپرس استفاده می کنید به احتمال زیاد مواقعی در طول عمر سایت پیش می آید که تمایل دارید قالب خود را تغییر دهید و یا شاید در حال حاضر که این مقاله را می خوانید اولین بار باشد که می خواهید قالب سایت وردپرسی خود را عوض کنید.وردپرس با دسترسی فوق العاده ساده و راحت به کاربران خود اجازه می دهد تا بتوانند هر قالب وردپرس را که می خواهند نصب و راه اندازی کنند. یعنی به معنای واقعی کلمه با چند کلیک به سادگی قالبی را نصب و فعال می کنید. اما ساده تر از اینها تغییر یک قالب وردپرسی می باشد که با یک کلیک فعال می شود.
در این مقاله لیستی از مواردی را که باید قبل از نصب و راه اندازی یک قالب وردپرس بدانید آماده شده است. پس اگر موافقید به بررسی آن ها می پردازیم…

۱- نکاتی را در مورد قالب فعلی خود بنویسید.

بسیاری از کاربران وردپرس در دنیای وب برای حل مشکل خود بسیار جست و جو می کنند و معمولا راه حلی که پیدا می شود یک قطعه کد می باشد که باید در فایل function.php یا در سایر فایل های پوسته قرار گیرد. پس از مدتی که مشکل به ظاهر حل شد متوجه می شوید که بخشی از قالب سایت به هم ریخته می شود و دیگر هم در خاطر ندارید که این مشکل بر اثر چیست. پس برای جلوگیری از این مشکل بهتر است هر موردی را که اضافه می کنید حتما یادداشت کنید و از آن نوت برداری کنید تا در خاطرتان بماند.
این امر باعث می شود در هر زمان که تمایل به تغییر قالب دارید، مشکلات قالب فعلی را ببینید و قالب جدیدی که نقص های قبل را نداشته باشد، انتخاب کنید.

۲- درباره  سایدبارهای سایت محتاط باشید.

باید در مورد قالب جدیدی که می خواهید نصب کنید مطمئن شوید که از ابزارک ها کاملا پشتیبانی می کند. زیرا بسیاری از کاربران وردپرس از ساید بارها استفاده می کنند و همانطور که می دانید مواردی که در ساید بار قرار می گیرد با استفاده از ابزارک ها تکمیل می شود به عبارت دیگر ساید بارها مکان هایی هستند که معمولا بسیار زیاد توسط کاربران یک سایت استفاده می شوند. معمولا وبمستران گزینه هایی مانند متون، تصاویر، لینک ها، تبلیغات و سایر موارد این چنینی را در ساید بار سایت قرار می دهند.
پس حواستان باشد اگر در حال حاضر از قالبی استفاده می کنید که سایدبار دارد، در هنگام تغییر باید قالبی را انتخاب کنید که ابزارک های آن حتما فعال باشد تا ضربه ای به اطلاعات موجود در ساید بار وارد نشود.

حتما بخوانید  اضافه شدن ویژگی های جدید در نسخه 4.9 نرم افزار اندرویدی وردپرس

۳- تجزیه و تحلیل سایت را فراموش نکنید.

analytics-hamyarwp

معمولا مدیران سایت ها از یک سیستم معتبر مانند گوگل آنالیز برای بررسی و تجزیه و تحلیل صفحات سایت  خود بهره می برند که معمولا همه ی آن ها یک کد ردیابی در اختیار کاربران قرار می دهند تا در قسمتی از قالب خود قرار دهند. بعضی از افراد آن را در فایل footer.php  قرار می دهند و بعضی افراد دیگر نیز در قسمت های دیگری از قالب. حال اگر شما جزء هر کدام از این دسته ها هستید یادتان باشد که همان کد ردیابی را در قالب جدید خود مجددا نیز وارد کنید. این مورد در بین کاربران بسیار رایج است با اینکه بسیار ساده است اما به راحتی فراموش می شود.

۴- آیا از خوراک سایت استفاده می کنید؟

feed hamyarwp

بسیاری از ما از فیدبرنر برای خوراک وردپرس استفاده می کنیم. یکی از نقاط قوتی که در این افزونه وجود دارد این است که می تواند با یکپارچه سازی خود خوراک سایت را به صورت کامل ایجاد کند به طوری که شما بتوانید به راحتی آن را آنالیز کرده و افراد دنبال کننده ی آن را مشاهده کنید. قالب هایی که استاندارد هستند به شما اجازه می دهند همان خوراک قبلی سایت خود را به راحتی به قالب جدید منتقل کنید و هیچ مشکلی هم پیش نخواهد آمد فقط کافیست شما آدرس مستقیم خوراک سایت را داشته باشید!

۵- بک آپ

backup

هرگز بک آپ گرفتن از سایت خود را فراموش نکنید!عقل حکم می کند که همیشه از تمامی بخش های سایت خود اعم از قالب، افزونه ها، دیتابیس و … نسخه ی پشتیبان تهیه کنید. و اگر در این امر سهل انگاری کنید هرگز ایمن نخواهید بود.

۶- در دست تعمیر

maintenance-hamyarwp

حتما شما هم دوست ندارید در زمانی که مشغول به تغییر قالب سایت خود هستید، کاربران با تغییرات ناهمگون آن رو به رو شوند و در مواقعی با سایتی خراب مواجه شوند. بهترین راه در این زمان استفاده از افزونه هایی است که سایت شما را به حالت”در دست تعمیر“در می آورد.

حتما بخوانید  چه آینده ای در انتظار افزونه های وردپرس است؟

۷- تمامی قابلیت ها و افزونه ها را تست کنید.

زمانی که شما یک قالب جدید را فعال می کنید، باید اولین کاری که می کنید این باشد که تمامی قابلیت ها و عملکردهای آن و سازگاری آن با افزونه ها را تست کنید.توجه کنید که یادداشتی که در مرحله ی اول تهیه کرده اید می تواند کمک فراوانی به شما بکند.

۸- سازگاری با مرورگرها

crossbrowser

قالب وردپرس خود را در تمامی مرورگرها تست کنید و سازگاری و عدم سازگاری آن را مشخص نمایید. مخصوصا در Inteet Explorer! قالب انتخابی شما باید در تمامی مرورگرها به یک شکل و پایدار نمایش داده شود و اگر غیر از این باشد پس مشکلی دارد که خبر از ناسازگاری آن با مرورگرها را می دهد.
در مورد Inteet Explorer باید بگوییم هنوز کاربران فراوانی هستند که مرورگر محبوبشان Inteet Explorer می باشد. پس حواستان باشد که باید به آن توجه کنید.

۹- تغییر راحت برخی اکانت ها

اگر شما از گوگل ادسنس یا سرویس های از این دست استفاده می کنید، به شما اجازه ی فرمت کردن اطلاعات را به راحتی می دهند و شما می توانید برای قالب جدید آن را تنظیم نمایید. برای مثال اگر قالب قبلی شما نارنجی بود پس شما لینک های نارنجی برای گوگل ادسنس در آن داشتید ولی حالا قالب جدیدی که انتخاب کرده اید فرض کنید آبی باشد.پس باید لینک های آن نیز آبی باشد. این تغییر را به راحتی در گوگل ادسنس می توانید اعمال کنید.
این موضوع برای اکانت های توییتر، فیس بوک و سایر دکمه های شبکه های اجتماعی صادق است و می توانید به راحتی به رنگ دلخواه خود تبدیلشان کنید.

۱۰- اطلاع رسانی به کاربران

با اینکه می گوییم از حالت در دست تعمیر استفاده کنید اما از طرفی نیز عاقلانه است که به کاربران خود اجازه دهید تا متوجه شوند که چه اتفاقی در حال افتادن است. پس اگر به مرحله ای حدودا ثابت رسیدید حالت در دست تعمیر را خاموش کنید و چند جمله ای در وبلاگ پست بگذارید تا کاربران در جریان باشند. یا اینکه در صفحه ی در دست تعمیر خود امکانی برای خبر رسانی به کاربران قرار دهید.

۱۱- افزونه ها را هرس کنید.

زمانی که می خواهید قالب خود را تغییر دهید مطمئنا خصوصیات و ویژگی هایی دارد که در قالب قبلی نبوده است. پس با توجه به امکانات قالب جدید باید به بررسی و هرس کردن بعضی از افزونه ها بپردازید. مثلا برخی قالب ها خود از سئوی وردپرس پشتیبانی می کنند و یا افزونه های کاربردی دیگری در خود دارند. می توانید افزونه های مشابه قبلی را حذف کنید.

حتما بخوانید  مکانی برای گفتگوی وردپرسی ها

۱۲- کامل کردن تمامی قسمت های یک قالب مانند مراحل رشد یک نوزاد

babysteps-hamyarwp

زمانی که شما قالب جدید را نصب کردید، برای ایجاد تغییرات باید با دقت عمل کنید. هر تغییر کوچکی که انجام می دهید آن را در مرورگر تست کنید تا در صورت بهم ریختگی، تنظیمات را به صورت قبل برگردانید. بعد از مدتی که با پوسته ی مورد نظر آشنا شدید و تمامی بخش آن را شناختید می توانید تغییرات بزرگتری را نیز اعمال کنید. شناختن ساختار یک قالب امری بسیار مهم و ضروری است!

۱۳- تست زمان بارگذاری

باید ببینید زمان لود شدن یا بارگذاری سایت به چند شماره یا ثانیه طول می کشد و می توانید آن را با قالب قبلی خود مقایسه کنید. (اگر سرعت بارگذاری را طبق گزینه ی اول در لیست خود نوشته باشید کار راحت است.)

۱۴- نظارت بر نرخ خروج سایت (Bunce Rate)

پس از اینکه به طور کامل قالب سایت وردپرسی خود را تغییر دادید، از این پس باید نظارت منظمی بر نرخ خروج آن داشته باشید. باید ببینید قالب جدید چقدر منعطف است و برای بازدیدکنندگان جذابیت داشته تا مدت زمان بیشتری را صرف خواندن مطالب و محتوای شما کنند. البته اگر همیشه نرخ خروج را بررسی می کردید حال می توانید با قالب قبلی خود مقایسه کنید.
همانطور که می دانید نرخ خروج در صورتی که عدد کمتری را نشان دهد بهتر است و هر چقدر بالاتر رود باید مشکل را بررسی کنید.

۱۵- به گفته های مخاطبین خود توجه کنید و بهبود ببخشید.

زمانی که یک طراحی جدیدی صورت می گیرد، کاربران معمولا نظرات خود را اعلام می کنند. آنها در مورد خصوصیات خوب و بد آن برای شما نظرات خود را می گذارند.شما می توانید برای بهبود کار خود از نظرات و پیشنهادات آن ها استفاده کنید.بعضی از نظرات بسیار سازنده و مفید هستند پس آن ها را دست کم نگیرید!

جمع بندی! 

اگر امروز تصمیم گرفته اید که قالب وردپرس سایت را تغییر دهید، قبل از اینکه شروع کنید به نکات مهمی که در بالا توضیح داده شد توجه کنید و آن ها را با دقت به کار ببرید. موارد گفته شده بسیار آسان اما بسیار ضروری هستند. پس آن ها را دست کم نگیرید.

مطالب همیار وردپرس را در کانال تلگرام همیار وردپرس دنبال کنید ♥

- - , .

همیار وردپرس...
ما را در سایت همیار وردپرس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جمشید رضایی بازدید : 167 تاريخ : چهارشنبه 7 بهمن 1394 ساعت: 1:26

خبرنامه