اقدام مثبت محیط‌زیستی هند

ساخت وبلاگ

اقدام مثبت محیط‌زیستی هند

مجله علمی ایلیاد - هند پروژه‌ی ساخت دومین نیروگاه زغال‌سنگی را به‌خاطر دنبال کردن منابع انرژی تجدیدپذیر رد کرد. از زمانی که هند توافق‌نامه‌ی آب و هوایی پاریس را امضا کرده است، این کشور به‌سرعت به‌سمت اهداف ترسیم شده در زمینه‌ی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در حرکت است.


دولت هند برنامه‌های طراحی شده برای ساخت دومین نیروگاه زغال‌سنگی را لغو کرد و بر روی انرژی‌های تجدیدپذیر در ایالت گجرات تمرکز کرده است. وزیر انرژی هند، «چیمانبای ساپاریا»، در مصاحبه‌ای خبری گفته است که پروژه‌های عظیمی با توان مجموع ۴،۰۰۰ مگاوات لغو شده است، زیرا که با پیشنهاداتی که ایالت گجرات ارائه کرده است، هم‌اکنون ما بیشتر از میزانی که نیاز داریم، ظرفیت تولید داریم. در این ناحیه هم‌اکنون نیروگاه بزرگی وجود دارد. ساپاریا همچنین طی مصاحبه گفته است: «تمرکز ما اکنون بر روی انرژی‌های تجدیدپذیر است. دولت استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی را تشویق خواهد کرد.»


هند در کنفرانس تغییرات آب و هوایی پاریس که در سال ۲۰۰۵ برگزار شد موافقت کرده است که تا سال ۲۰۳۰ میزان بیشتری از انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر استخراج کند. این کار می‌تواند دارای تأثیراتی جهانی باشد، زیرا همان‌طور که روزنامه‌ی تایمز هندوستان در سال ۲۰۱۶ گزارش داده است، هند چهارمین کشوری است که آب و هوای دنیا را آلوده کرده است.


هند موافقت کرده است که ۴۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از منابع غیرفسیلی استخراج کند و برنامه‌ریزی کرده تا این کار را با استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت مجموع یک ترابایت به انجام رساند. این ظرفیت چهار برابر مجموع ظرفیتی است که هم‌اکنون در دنیا وجود دارد. دولت این کشور قصد دارد تا در سال ۲۰۳۰ تبدیل به ملتی شوند که فقط از خودروهای الکتریکی استفاده می‌کنند.


دولت هند در دنبال کردن این اهداف به‌شدت موفق بوده است. اخیراً هزینه‌ی تولید انرژی‌های خورشیدی از هزینه‌ی انرژی‌های تولید شده از سوخت‌های فسیلی پایین‌تر آمده است و نیروگاه کوموتیس نشان داده است که می‌تواند به اندازه‌ی نیروگاه‌های زغال‌سنگی و اتمی انرژی تولید کند. قابل ذکر است که کشور هند از پیش‌بینی‌های خود در این زمینه سه و نیم سال جلوتر است و احتمال دارد، بتواند تا سال ۲۰۲۷ حدود ۶۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر استخراج کند.

نوشته: تام وارد

ترجمه: امید محمدی - مجله علمی ایلیاد

همیار وردپرس...
ما را در سایت همیار وردپرس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جمشید رضایی بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 16 مرداد 1396 ساعت: 1:47

خبرنامه